همزمان با سالروز میلاد حضرت فاطمه (س) ؛ از بانوان شاغل در دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان تقدیر شد

۲۷ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۷ کد : ۴۸۶۶۳ اخبار زیرنویس
همزمان با سالروز میلاد حضرت فاطمه (س) مراسم تجلیل از بانوان شاغل در این دانشگاه با حضور رئیس و معاونین و رئیس اداره حراست دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، دکتر امیر احمد دهقانی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن  ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن افزود: کارکنان خانم شاغل در این دانشگاه با دقت و دلسوزی و شایستگی هرچه تمامتر به انجام وظایف خود می پردازند.

وی با اشاره به دیدگاه اسلام به اشتغال بانوان، ادامه داد: اشتغال، نباید بانوان را از وظیفه مادری و تربیت فرزند به عنوان مهم‌ترین وظیفه که خداوند برای وی تعیین کرده، دور سازد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان در پایان میلاد پربرکت بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن را فرصتی دانست تا از زحمات بانوان شاغل در این دانشگاه  تقدیر و تشکر شود.