انتخاب ۲ دانشجوی گلستانی به عنوان دانشجوی نمونه کشور

۲۰ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۳ کد : ۴۸۴۶۲ اخبار زیرنویس
درمراسمی با حضور دکتر محمد حسین امید، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی از ۲ دانشجوی نمونه و شایسته تقدیر دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان تجلیل شد.
انتخاب ۲ دانشجوی گلستانی به عنوان دانشجوی نمونه کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، در این مراسم که همزمان با برگزاری اختتامیه  هفتمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت دانشگاه جامع علمی کابردی با حضور دکتر محمدهادی عسکری مدیرکل فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکترسیداحمدرضا پیش بین معاون فرهنگی و دانشجویی در شیراز برگزار شد از ۳۵ دانشجوی دختر و پسر نمونه و شایسته تقدیر مراکز آموزش علمی کاربردی استان های مختلف کشور تجلیل شد.

شایان ذکر است؛ از منتخبین دانشجویان استان گلستان، آقایان محمد کاظم گلفام و عبدالرسول وطن پور داشلی برون به عنوان دانشجویان نمونه و شایسته تقدیرسال 1398 تجلیل به عمل آمد.

در متن لوح سپاس دکتر محمد حسین امید خطاب به این دانشجویان آمده است:

پیشرفت و آبادانی کشور و توسعه مرزهای دانش و فناوری در گرو تلاش و همت عزیزانی است که توانایی هایشان را باور داشته و افکار و اندیشه های خود را با مهارت آمیخته و با رویکردی کاربردی به مسائل علمی، آن را در حیطه عمل به کار می بندند.

دستیابی افتخار آمیز شما به عنوان دانشجوی نمونه سال 1398 را صمیمانه تبریک می گویم، رجاء واثق دارم با وجود دانشجویان متعهد و فرهیخته ای همچون شما، در آینده ای نه چندان دور جلوه های جدیدی از تحقق توانمندی های دانشگاه جامع علمی کاربردی را در عرصه های مختلف علم، مهارت و فناوری شاهد باشیم.