آزمون‌های متمرکز پایان نیم سال اول ۹۹-۹۸ دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان آغاز شد

۰۵ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۴۸۳۵۶ اخبار زیرنویس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، دکتر امیر احمد دهقانی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان ضمن اعلام خبر آغاز برگزاری این آزمون هماهنگ و متمرکز پایان نیم سال اول 99-98 دانشگاه از روند برگزاری و این آزمون در مراکزآموزش علمی کاربردی استان گلستان بازدید به عمل آورد.

روند برگزاری آزمون‌های متمرکز پایان ترم دوره‌های علمی­کاربردی همزمان با مراکز آموزشی کل کشور در دو مقطع کاردانی وکارشناسی از روز یکشنبه مورخ 6 بهمن ماه ساعت 13 مطابق برنامه زمانی اعلام شده و شیوه نامه برگزاری آزمون در مراکز آموزشی سراسر استان­ آغاز و تا تاریخ 14 بهمن ماه ادامه خواهد داشت.

وی افزود: به منظور تسریع و تسهیل در فرآیند برگزاری آزمون‌های متمرکز تمامی امور مربوط از قبیل ارسال و دریافت سوال، مستندات آزمون شامل شماره صندلی، پاسخنامه، برگه‌های حضور و غیاب و صورتجلسات، اعلام نتایج و... از طریق "سامانه آزمون متمرکز" دانشگاه جامع علمی کاربردی انجام می گردد.