افتتاح بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار استان گلستان با شعار پژوهش ثمربخش، فناوری ارزش آفرین و رونق تولید

۱۷ آذر ۱۳۹۸ | ۱۹:۰۰ کد : ۴۷۵۲۳ اخبار زیرنویس
افتتاح بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار استان گلستان با شعار "پژوهش ثمربخش، فناوری ارزش آفرین و رونق تولید"

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار استان گلستان با شعار "پژوهش ثمربخش، فناوری ارزش آفرین و رونق تولید"  از امروز یکشنبه 17 آذر 1398 در پردیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان آغاز به کار کرد.

در این نمایشگاه ۳۰ دانشگاه و مرکز آموزش عالی، پارک علم و فناوری و دستگاه های اجرایی استان و سه شرکت دانش بنیان دستاوردهای پژوهشی خود را به نمایش گذاشتند.

دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، نیز در این نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، خود را در معرض نمایش گذاشت.

این نمایشگاه همه روزه از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۴:۳۰ عصر در محل پردیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان دایر خواهد بود.

مراسم اختتامیه نمایشگاه هفته پژوهش چهارشنبه ۲۰ آذرماه در محل نمایشگاه برگزار خواهد شد.