درآیین افتتاحیه بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش‌، فناوری و فن‌بازار گلستان

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان به عنوان پژوهشگر برتر سال ۱۳۹۸ انتخاب و معرفی شد

۱۷ آذر ۱۳۹۸ | ۱۹:۱۵ کد : ۴۷۴۵۰ اخبار زیرنویس
امروز یکشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۳۹۸ در حاشیه بازدید دکتر هادی حق شناس استاندار گلستان از بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش‌، فناوری و فن‌بازار گلستان، آیین تجلیل از پژوهشگران برتر نمونه استان گلستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، آیین تجلیل از پژوهشگران برتر نمونه استان، عصر امروز (یکشنبه، 17 آذر) در سالن نمایشگاه دستاوردهای پژوهش‌، فناوری و فن‌ بازار گلستان با حضور دکتر هادی حق شناس استاندار گلستان، دکتر نجفی نژاد، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، روسای دانشگاه ها و مدیران دستگاه های اجرائی استان، برگزار شد.

در این مراسم دکتر امیر احمد دهقانی، رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، به عنوان پژوهشگر برتر در گروه فنی و مهندسی از بین دانشگاه ها و مراکز پژوهشی استان گلستان انتخاب  و توسط هادی حق شناس استاندار گلستان، مورد تقدیر و تجلیل  قرار گرفت.

گفتنی است؛ دکتر امیر احمد دهقانی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، برای سومین سال به عنوان پژوهشگر برتر استان گلستان انتخاب و معرفی شد.

(رزومه دکتر امیر احمد دهقانی)