به همت دانشگاه گلستان؛

#علمی_شو_کاربردی_شو
۰۵ آذر ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۸ کد : ۴۷۲۷۰ اخبار زیرنویس
مدرسه اشتغال دانشگاه گلستان افتتاح شد

به نقل از روابط عمومی دانشگاه گلستان دومین مدرسه اشتغال کشور به همت دانشگاه گلستان افتتاح شد.

با همکاری دانشگاه صنعتی شریف و به همت معاونت پژوهش و فناوری این مدرسه اشتغال در دانشگاه گلستان راه اندازی شد.

در این مراسم که با حضور دکتر هادی حق شناس استاندار گلستان، دکتر فرهاد یغمائی رئیس دانشگاه گلستان،دکتر دهقانی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان و جمعی از مسئولین دستگاه های اجرایی استان، اساتید، دانشجویان و شرکت کنندگان این همایش برگزار گردید، استاندار گلستان گفت: امیدواریم با شکل گیری و راه اندازی مدرسه اشتغال، یکی از مشکلات عمده بخش صنعت و بنگاه های اقتصادی استان که وجود 70 هزار فارغ التحصیل بیکار است، مرتفع گردد.

دکتر حق شناس در مورد عملکرد اینگونه مدارس خاطر نشان کرد: در مدرسه اشتغال سه عنصر مهم مهارت‌آموزی، کارآموزی و کارآفرینی به شرکت کنندگان آموزش داده می شود که متعاقب آن آموزش های ارائه شده منتج به خلاقیت و نوآوری می گردد و دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه ها می توانند با استفاده از این مهارت به شرکت های دانش بنیان مراجعه کرده و بهره وری و تولید را در بخش کالا و خدمات استان افزایش می دهند.

ایشان در ادامه سخنان خود با تأکید بر تصویب طرح ایجاد منطقه آزاد تجاری اینچه برون گفت: این منطقه آزاد تجاری با توجه به شرایط جغرافیایی، آب و هوای مناسب و هزینه پایین تر زندگی نسبت به سایر مناطق آزاد کشور، از موقعیت مناسبی جهت سرمایه گذاری مالی، تجاری و انسانی برخوردار است و امیدواریم که فارغ التحصیلان نخستین دوره این مدرسه اشتغال و کارآفرینی در این منطقه آزاد را در اولویت خود قرار دهند.

استاندار گلستان بهره جستن مدیران و مسئولین نظام از ایده های اشتغالزایی افراد توانمند و نخبه را برای توسعه استان و کشور بیش از گذشته لازم و ضروری دانست.

در ادامه این افتتاحیه دکتر حسین مؤمنی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گلستان از حمایت های مالی و معنوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و استانداری گلستان در راه اندازی مدرسه اشتغال قدردانی کرد.

در ادامه مهندس سحر احمدی مدیر مدرسه اشتغال شریف اظهار داشت: دومین مدرسه اشتغال کشور به همت دانشگاه گلستان و با همکاری دانشگاه صنعتی شریف راه اندازی شده است که امیدواریم در این مدرسه مهمترین موانع ورود دانشجویان و دانش‌آموختگان به بازار کار از جمله خودشناسی، مهارت آموزی و کارآفرینی مرتفع گردد و شاهد حضور درصد بیشتری از فارغ التحصیلان دانشگاه در بازار کار کشور باشیم.

وی افزود: در ثبت نام اولیه مدرسه اشتغال استان گلستان حدود 200 نفر ثبت نام کردند که بعد از غربالگری، ۷۵ تا ۱۰۰ نفر در اولین دوره مدرسه اشتغال استان گلستان پذیرش شده و طی ۴ ماه، دوره های آموزشی را به‌منظور شکوفایی و پرورش تواناییها، استعدادها و علاقه مندی هایشان سپری می‌کنند.