سومین جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علمی-کاربردی استان گلستان برگزار شد

۱۹ آبان ۱۳۹۸ | ۱۹:۲۰ کد : ۴۷۱۱۰ اخبار زیرنویس
سومین جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علمی-کاربردی استان گلستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، در ابتدای جلسه دکتر دهقانی، رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ضمن عرض خیر مقدم به اعضاء و تبریک هفته وحدت ولادت با سعادت حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع) به بیان اهم فعالیت­های فرهنگی و دانشجویی پیش رو بخصوص آیین استقبال از دانشجویان جدیدالورود پرداختند. در ادامه حجت الاسلام و المسلمین مازندرانی نماینده ولی فقیه در دانشگاه های استان با اشاره به مناسبت هفته وحدت ضمن بیان علت نامگذاری این هفته توسط امام خمینی(ره) با حدیثی از ایشان جلسه را مزین کرده و گفتند: رسول خدا حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله فرمودند: به زودی زمانی بر امت من می‌آید که پنج چیز را دوست بدارند و پنج چیز را فراموش کنند، دنیا را دوست می‌دارند و آخرت را از یاد می‌برند، ثروت را دوست می‌دارند ولی حساب را فراموش می‌کنند، زنان را دوست می‌دارند ولی حور العین را از یاد می‌برند، قصرها و کاخ‎ها را دوست می‌دارند ولی قبرها را فراموش می‌کنند، جان خود را دوست می‌دارند و پروردگار را از یاد می‌برند، آنان از من بیزارند و من هم از آنها بیزار هستم، سپس اعضاء نیز نقطه نظرات خود را در خصوص برنامه­ های دانشجویان جدیدالورود کارگاه های آموزشی مهارتی و فرهنگی و آسیب­ های اجتماعی، تجلیل از فعالان فرهنگی، شناسایی دانشجویان و مدرسان و کارکنان هنرمند، روز دانشجو و... اعلام کردند.