آئین استقبال از دانشجویان جدید الورود دانشگاه علمی کاربردی گلستان برگزار شد

آئین استقبال از دانشجویان جدید الورود دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان برگزار شد

۲۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۸:۲۰ کد : ۴۷۰۴۹ اخبار زیرنویس
آئین استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان؛ با حضور دکتر فرهودی، مشاور عالی ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور و روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان گلستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، با حضور جناب آقای دکتر فرهودی، مشاور عالی ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، آئین گردهمایی دانشجویان جدید الورود دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان برگزار شد.

در این مراسم، دکتر فرهودی؛ به هدف ایجاد دانشگاه جامع علمی کاربردی در کشور اشاره کرد و گفت: یکی از مزایای این دانشگاه تکیه بر توانایی‎ها به شمار می رود و برای پیاده سازی ایده ها با استفاده از مهارت ها دانشگاه جامع علمی کاربردی راه اندازی شده است.

وی تصریح کرد: در دنیا 18 هزار عنوان شغلی وجود دارد که از این میزان تنها 3 هزار شغل در ایران شناسایی شده است و حداقل 10 هزار ایده شغل دیگر وجود دارد که باید دوره های آموزشی برای آنها تدوین شود.

مشاور عالی ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور ادامه داد: دانشجویان برای یادگیری مهارت، فن و حرفه وارد دانشگاه شدند و در طول تحصیل باید به زمینه شغلی خود آگاه باشند و در این مسیر تلاش کنند.

فرهودی یادآور شد: دانشگاه نیز در این مسیر از دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی حمایت می کنند. وی به آمار ورودی دانشجویان جدید دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان اشاره کرد و ابراز داشت: میانگین سنی دانشجویان ورودی سال 98 در دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان بصورتی است که حدود 74 درصد دانشجویان جزو جوانان محسوب می شوند.

مشاور عالی ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور خاطرنشان کرد: روسای دانشگاه علمی کاربردی باید به این مهم توجه داشته باشند که نسل جوان مطالبه گر است و باید افرادی در دانشگاه علمی کاربردی تربیت شوند که پس از فارغ التحصیلی آچار بدست و ماهر باشند.

فرهودی خاطرنشان کرد: در دانشگاه های نظری کشور بیشتر به مباحث نظری توجه می شود گرچه در این دانشگاه ها آزمایشگاه وجود دارد ولی دانشجویان جز نظریه پردازی و تولید علم مهارت خاصی برای جامعه به وجود نمی آورند.

وی بیان نمود: در حال حاضر تورم نیروهای فارغ التحصیل دانشگاهی در انتظار اشتغال را در کشور شاهد هستیم و این مهم به خاطر این است که گرچه این فارغ التحصیلان در حوزه نظری و علمی توانمند هستند ولی از نظر مهارت،  توانایی خاصی از خود نشان نمی دهند.

مشاور عالی ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور خاطرنشان کرد: در دانشگاه علمی کاربردی برای هر دانشجو 512 ساعت دوره کاربینی و کارورزی در نظر گرفته می شود که برای برگزاری این دوره ها نیازمند اساتید مجرب و توانمند هستیم.

فرهودی تاکید کرد: در کشور  برخی مدارک را برای پرستیژ می خواهند ولی آن چیزی که در آینده و اشتغال آنها اهمیت دارد یادگیری فن و مهارت است.

وی گفت: دکتر امید، رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور تاکید دارند که دانشجویان در نخستین گام تیم کاری خود را در دانشگاه تعیین کنند و یک بنگاه کوچک اقتصادی را راه اندازی کرده که در این صورت مورد حمایت دانشگاه و دولت نیز قرار خواهند گرفت.

مشاور عالی ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه در بودجه کشور رقمی برای حمایت از بنگاه‎های شغلی در نظر گرفته شده، متذکر شد: قول‎های مساعدی برای حمایت از راه‎اندازی این بنگاه‎ها در نظر گرفته شده است که امیدواریم به تصویب مجلس برسد.

فرهودی یادآور شد: با پیگیری‎های انجام شده امیدواریم بتوانیم تسهیلات با کارمزد پایین به دانشجویان برای راه اندازی تشکل‎ها و بنگاه‎های اقتصادی کوچک اعطاء کنیم.

وی با بیان اینکه مردم از مدرک‎گرایی خسته شدند، افزود: ثروتمندان بزرگ هیچ‎گاه به یک باره به این جایگاه نرسیدند و در ابتدای مسیر از بنگاه‎های کوچک آغاز کردند.

مشاور عالی ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در پایان بیان کرد: کارهای بسیار خوبی در دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان انجام شده است و ما نیز از ایده‎های دانشجویان برای ارتقای دانشگاه جامع علمی کاربردی استقبال خواهیم کرد.

همچنین در این مراسم دکتر امیر احمد دهقانی، رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان در این مراسم اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی در مسیر اهداف تعیین‎شده گام‎های بلندی برداشته و امیدواریم بتواند به اهداف خود دست یابد.

وی با اشاره به حضور دکتر فرهودی، مشاور عالی ریاست دانشگاه علمی کاربردی کشور در استان گلستان، ابراز امیدواری کرد؛ این حضور منجر به اتفاقات خوبی برای دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان متذکر شد: در دانشگاه علمی کاربردی به‎دنبال این هستیم که کارشناسان ماهر و فنی آموزش دهیم و بتوانیم با مهارت‎افزایی این دانشجویان را به اشتغال پایدار نزدیک کنیم.

دکتر امیر احمد دهقانی افزود: خرسند هستیم که ورودی جدید دانشگاه بخش عمده‎ای از دانشجویان جوان هستند و این مهم بیانگر آن است که دانشگاه جامع علمی کاربردی به سمت جوان شدن حرکت می‎کند و این خبر خوبی برای نظام مهارتی کشور به شمار می‎رود.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان به مطالبه‎گری دانشجویان در حوزه مهارت‎افزایی تأکید کرد و افزود: به‎دنبال توسعه فضای شور و نشاط بر حضور حداکثری دانشجویان در کلاس‎های درس و کارگاه‎های آموزشی هستیم و باید توجه درستی به کلاس‎های کارگاهی و دوره‎های کاربینی و کارورزی شود.

وی بر ضرورت حضور دانشجویان در دوره‎های کاربینی و کارورزی تأکید کرد و یادآور شد؛ دانشگاه جامع علمی کاربردی به سمت مهارت، اشتغال و کارآفرینی حرکت می‎کند و با توجه به راه اندازی کلینیک مشاوره شغلی و کارآفرینی، مراکز می توانند دانشجویان را به سمت کارآفرینی سوق دهند.