رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان؛

دروس کاربینی و کارورزی برای آشنایی دانشجویان علمی کاربردی با محیط کار اهمیت بسیار زیادی دارد

۱۴ آبان ۱۳۹۸ | ۱۸:۱۹ کد : ۴۶۹۵۹ اخبار زیرنویس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، امیراحمد دهقانی رئیس دانشگاه بهمراه سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی گرگان از مجتمع معلولین ذهنی پسران بالای 14 سال باب الحوائج گرگان بازدید کردند.

در این بازدید دانشجویان رشته مددکاری اجتماعی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی گرگان، با نظارت مدرسان و تحت عنوان درس کاربینی با محیط واقعی کار آشنا شدند.

دکترامیر احمد دهقانی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، ضمن تقدیر از مددکارانی که در این مراکز به معلولین خدمت رسانی می کنند اظهار کرد؛ با توجه به رسالت دانشگاه جامع علمی و کاربردی مبنی بر تربیت نیروی مهارتی و متخصص متناسب با شغل درجامعه،تاکید نمود؛ مراکز باید اهمیت بسیار زیادی برای دروسی مانند کاربینی و کارورزی قائل شوند و این دروس باید بدرستی اجرا شود چرا که دانشجو متناسب با رشته تخصصی خود با محیط واقعی کار آشنا شده و مهارت هایی که قراراست درآینده عهده دار شوند را کسب خواهند نمود.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان، با اشاره به آمار بالای معلولیت در استان، تاکید نمود؛ به مددکارانی متخصص با مهارت بالا جهت حمایت از معلولان استان نیاز داریم.

در این بازدید مقرر شد تا تفاهم نامه همکاری بین مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی گرگان و مجتمع معلولین ذهنی پسران بالای 14 سال باب الحوائج گرگان در راستای اجرای دروس کاربینی و کارورزی دانشجویان این رشته منعقد شود.