دوره مهارت های عمومی تربیت مدرس در دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان برگزار می شود

۲۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۷ کد : ۴۶۲۲۷ اخبار زیرنویس
« دوره مهارت های عمومی تربیت مدرس » ویژه متقاضیان جدید تدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی از ۲۳شهریور ماه ۹۸ به مدت دو روز در دانشگاه علمی کاربری استان گلستان آغاز خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربری استان گلستان، دکتر امیر احمد دهقانی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: این دوره‌‌ آموزشی ویژه متقاضیان جدید تدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی در دو گروه؛ مدرسان آموزشی و مدرسان خبره که فرآیندهای پذیرش ایشان طی شده است برگزار می گردد.

دکترامیراحمد دهقانی خاطرنشان کرد؛ هدف از برگزاری این دوره،­ آشنایی متقاضیان با نظام آموزش علمی کاربردی و روش ­ها و فنون تدریس می باشد.