برپایی بازارچه کارآفرینی به همت دانشجویان مراکز آموزش علمی کاربردی شرق استان گلستان

۱۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۴۶۱۷۱ اخبار زیرنویس
دکتر سید احمد رضا پیش‌ بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، که در سفر به استان گلستان جهت بررسی وضعیت مراکز آموزش علمی کاربردی شرق استان گلستان، وارد شهرستان گنبد کاووس شد، ایشان به همراه دکتر دهقانی رئیس دانشگاه علمی کاربردی گلستان و روسای مراکز آموزشی علمی کاربردی استان از بازارچه کارآفرینی محصولات تولیدی دانشجویان مراکز گنبدکاووس دیدن کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، محمد رضا باقرنیا نماینده مراکز آموزش علمی کاربردی استان گلستان؛ هدف ایجاد بازارچه کارآفرینی، که با مشارکت دانشجویان مراکز آموزش علمی کاربردی شرق استان گلستان برگزارشد، نشان دادن توانایی طراحی و تولید محصول، تقویت کارآفرینی، توسعه‌ی کسب و کار، حمایت و تجاری سازی ایده هایشان خصوصا ایجاد انگیزه و امید در بین دانشجویان که با توانمندی فارغ‌التحصیل شوند و راه و مسیر خود را در آینده با آموختن مهارت‌های لازم هموار سازند.

دکتر سید احمد رضا پیش بین ضمن تشکر و قدردانی از ایجاد چنین بازارچه ها و نمایشگاه های کارآفرینی که باعث نشان دادن توانمندی های دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی در کشور می شود، افزود: دانشجویان نخبه و کارآفرین درکشور زیاد داریم که با اعتماد بر آنها می توانیم بسیاری از نیاز های کشور را بخصوص در بخش های فناوری و تکنولوژی برطرف کنیم.

. پیشبین با بیان اینکه در دانشگاه علمی کاربردی بهترین مسیر انتخاب شده است، گفت: در نظام نظری می‌بینیم بسیاری از افراد مدرک می‌گیرند، اما مهارت ندارند.

امروز افتخارمان این است در کنار بحث علم و اندیشه، آموزش مهارت را که موضوع روز کشور است در نظر گرفته‌ایم.