دکتر پیش بین در نشست با اصحاب رسانه استان گلستان:

دکتر پیش بین در نشست با اصحاب رسانه استان گلستان:از اعطای کارت رفاهی و یارانه ارزاق به دانشجویان جدید الورود خبر داد

۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۷:۱۶ کد : ۴۶۱۶۰ اخبار زیرنویس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان؛ سید احمدرضا پیش بین، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، در نشست هم اندیشی با روسای مراکز آموزش علمی کاربردی و در جمع اصحاب رسانه استان گلستان اعلام نمود: به کلیه پذیرفته شدگان سال تحصیلی جدید کارت رفاهی و یارانه ارزاق تعلق خواهد گرفت که بر اساس آن تا 50 درصد شهریه از طریق صندوق رفاه دانشجویی پرداخت می شود، ایشان خاطرنشان کرد؛ دانش آموختگان این دانشگاه باید بعد از فراغت از تحصیل همچنان ارتباط خود را حفظ کنند و تجاری سازی و تحقق ایده ها و با شرکت در کلینیک های کارآفرینی و راه اندازی شرکت های دانش بنیان از ارائه تسهیلات پنجاه میلیون تومانی با کارمزد2 % بهرهمند شوند.

دکتر سید احمدرضا پیش بین، افزود: امسال براساس اعلام وزارت علوم، شهریه‌های دانشجویی بایستی ۱۵ درصد افزایش یابد اما دانشگاه جامع علمی کاربردی فقط ۱۰ درصد افزایش شهریه خواهد داشت.

دکتر امیراحمد دهقانی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان افزود: امروز رسالت رسانه‌ها در تبیین نقش آموزش‌های مهارتی در بین خانواده‌ها بسیار سنگین و حساس است و بایستی تلاش شود، دیدگاه خانواده‌ها از مدرک‌گرایی به سمت مهارت‌آموزی فرزندانشان تغییر نماید.

وی اضافه کرد: مراکز آموزش علمی کاربردی گلستان، متناسب با نیاز استان اقدام به پذیرش دانشجو در 140 کد رشته‌ محل در مقاطع کاردانی و کارشناسی و 4 گروه صنعت، فرهنگ و هنر، مدیریت و خدمات کشاورزی مرتبط می‌کنند و این فرصت خوبی برای جوانان به منظورمهارت‌ آموزی و جذب در بازار کار است.

لازم به ذکر است که متقاضیان تحصیل مقطع کارشناسی در دانشگاه علمی کاربردی استان تا پایان روزجمعه 15 شهریور ماه فرصت دارند تا به سایت سازمان سنجش کشور به آدرس sanjesh.org برای ثبت نام مراجعه نمایند.