دکترسید احمد رضا پیش ‌بین :

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، از مرکز آموزش علمی کاربردی گنبد ۱ بازدید کرد

۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۵ کد : ۴۶۱۵۳ اخبار زیرنویس
دکتر سید احمد رضا پیش ‌بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، در ادامه سفر خود به استان گلستان از مرکز آموزش علمی کاربردی گنبدکاووس ۱ بازدید به عمل آورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، دکتر سید احمد رضا پیش ‌بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، در ادامه سفر خود به استان گلستان از مرکز آموزش علمی کاربردی گنبدکاووس 1 بازدید به عمل آورد.

ایشان در این بازدید؛ از نزدیک در جریان خسارات سیل اخیر گلستان به این مرکز آموزشی و روند بازسازی آن قرار گرفتند.

حسین خسروی سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی گنبد کاووس 1، به ارائه گزارش خسارات سیل به این مرکز و روند مرمت و بازسازی پس از آن پرداخت و اعلام نمود تا آغاز سال تحصیلی جدید تمامی کلاس ها و کارگاه های آموزشی مطابق با تقویم آموزشی دایر خواهد شد.

در پایان این دیدار، از سوی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور مقرر شد برای حمایت از این مرکز آموزش، امکاناتی جهت تسهیل روند بازسازی در نظر گرفته شود.