دکتر امیر احمد دهقانی در نشست با اصحاب رسانه؛

از راه اندازی مراکز نوآوری و کمپ‌های کارآفرینی در مراکزآموزش علمی کاربردی استان گلستان خبر داد

۰۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۴ کد : ۴۵۹۸۹ اخبار زیرنویس
توسعه رشته ها در مراکز آموزش علمی کاربردی استان گلستان بر اساس آمایش استانی و خوشه های شغلی انجام می شود که در این راستا مراکز آموزش علمی کاربردی سطح استان کاملا ماموریت گرا شده اند و هر کدام مجموعه ای مجزا از نیازهای شغلی استان گلستان را پوشش می دهند.

در این نشست دکتر دهقانی به همراهی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان با اصحاب رسانه دیدار داشتند. در ابتدای این نشست دکتر دهقانی راجع به ویژگی های شاخص خبرنگاران و اینکه خبرنگاری یک مهارت است صحبت کرد و دلیل این مدعی را وجود رشته هایی مانند رشته عکاسی خبری؛ روابط عمومی، خبرنگاری ورزشی و ... در دانشگاه علمی کاربردی که بزرگترین متولی آموزش های مهارتی در کشور است، دانست. وی با اشاره به اینکه توسعه رشته ها در مراکز بر اساس آمایش استانی و خوشه های شغلی انجام می شود اشاره کرد که مراکز آموزش علمی کاربردی استان کاملا ماموریت گرا شده اند و هر کدام مجموعه ای مجزا از نیازهای شغلی را پوشش می دهند. امیراحمد دهقانی در نشست خبری با اشاره به فعالیت 12 مرکز آموزش علمی کاربردی در استان گلستان اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی می‌تواند به دانشگاه نسل سوم یا دانشگاه‌های کارآفرین تبدیل شود زیرا عمده واحدهای درسی این دانشگاه‌ها عملی و کارگاهی است و به دانشجویان مهارت‌های خاص را آموزش می‌دهد.

وی با اشاره به برنامه‌های توسعه آموزش‌های مهارتی به دانشجویان گفت: براساس قانون تا پایان برنامه ششم توسعه باید 30 درصد دانشجویان کشور (تقریبا حدود یک میلیون و 200 هزار نفر) باید در رشته‌های مهارتی تحصیل کنند در استان گلستان با احتساب دانشجویان فنی و حرفه‌ای این تعداد کمتر از 10 هزار نفر است. رئیس دانشگاه علمی کاربردی گلستان با بیان اینکه رشته‌های جدید در این دانشگاه براساس نیازسنجی و چشم‌انداز سند آمایش استان راه‌اندازی می‌شود، عنوان کرد: در حال حاضر در مراکز آموزش علمی کاربردی استان گلستان، دانشجویان در مقاطع کاردانی و کارشناسی  در حدود 140 رشته پذیرش می‌شوند. برخی از این رشته‌ها مانند گردشگری ویژه گلستان، پرورش اسب و غیره به صورت خاص در این استان آموزش داده می‌شود. وی برگزاری کارگاه‌های عملی را برای آموزش مهارت به دانشجویان لازم و ضروری دانست و افزود: سال گذشته کارگاه های  آموزشی فراوان برای دانشجویان و کلیه علاقه مندان در سطح استان گلستان توسط مراکز آموزش علمی کاربردی گلستان برگزار شد که از ابتدای امسال تا کنون نیز 64 کارگاه برپا شده است. علاوه براین در دو سال اخیر 34 مدرس خبره در این دانشگاه جذب شده است. این افزاد ممکن است لزوماً دارای مدرک تحصیلی عالیه نباشند اما تخصص، تجربه، تبحر و مهارت  کافی را در یک یا چند رشته خاص دارند و باید از ظرفیت آنان برای آموزش های عملی و مهارتی به دانشجویان استفاده کرد.

#علمی_شو_کاربردی_شو

ثبت نام داوطلبان دانشگاه جامع علمی کاربردی در مقطع کاردانی تا پایان این هفته و کارشناسی تا پایان هفته بعد ادامه دارد