نشست خبری رئیس دانشگاه علمی‌کاربردی استان گلستان با اصحاب رسانه برگزار شد

۰۲ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۴۵۸۲۴ اخبار زیرنویس
نشست خبری رئیس دانشگاه علمی‌کاربردی استان گلستان با اصحاب رسانه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، در این نشست دکترامیر احمد دهقانی به همراهی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان با اصحاب رسانه دیدار داشتند. در ابتدای نشست دکتر دهقانی راجع به ویژگی های شاخص خبرنگاران و اینکه خبرنگاری یک مهارت است صحبت کرد و دلیل این مدعی را وجود رشته هایی مانند رشته عکاسی خبری؛ روابط عمومی، خبرنگاری ورزشی و ... در دانشگاه علمی کاربردی که بزرگترین متولی آموزش های مهارتی است دانست.

وی با اشاره به اینکه توسعه رشته ها در مراکز بر اساس آمایش استانی و خوشه های شغلی انجام می شود اشاره کرد که مراکز کاملا ماموریت گرا شده اند و هر کدام مجموعه ای مجزا از نیازهای شغلی را پوشش می دهند.

در ادامه نیز روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان به معرفی توانمندی‌ها و رشته های موجود در مراکز پرداختند.

درادامه دکترامیر احمد دهقانی اعلام کرد؛ به علاقه مندان تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، اعلام نمود پذیرش دوره کاردانی از 27 مرداد 1398 آغاز شده و پذیرش دوره کارشناسی از امروز 2 شهریور ماه 1398آغاز می شود و علاقه مندان به تحصیل در این دانشگاه برای دریافت دفترچه راهنمای پذیرش دانشجو مهرماه 1398 به سایت سازمان سنجش کشور به نشانی: www.sanjesh.org  جهت دریافت دفتر چه راهنما وثبت نام مراجعه نمایند، و جهت کسب اطلاعات بیشتر از رشته های کاردانی و کارشناسی به آدرس سایت دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان به نشانی gl.uast.ac.ir  جهت دریافت رشته ها و آدرس مراکز آموزش غلمی کاربردی استان گلستان مراجعه بفرمایند، لازم به ذکر می باشد متقاضیان تحصیل در این دانشگاه می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با مراحعه حضور به مراکز آموزش علمی کاربردی سطح استان گلستان از کلینیکهای مشاوره تحصیلی رایگان در مرکز آموزش و رشته های مورد علاقه نظرخود را جهت ثبت نام انتخاب نمایند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان در خصوص روند توسعه دانشگاه افزود: دانشگاه ها چند نسل را سپری کردند نسل اول که فقط آموزش‌محور بودند و نسل دوم به سمت پژوهش‌محوری حرکت کردند و دانشگاه نسل سوم کارآفرین بودند که ماموریت اصلی آنها کارآفرینی است. دکتر امیراحمد دهقانی تصریح کرد: راه‌اندازی مراکز رشد و نوآوری در مراکز آموزش علمی کاربردی در دستورکار دانشگاه جامع علمی کاربردی قرار دارد و ما از مراکز پیشرو در این امر حمایت می‌کنیم.

دکتر دهقانی ضمن توضیح در خصوص طرح ملی سطح بندی مراکز آموزش علمی‌کاربردی کشور بیان کرد: این طرح به مدت 2 سال به طول انجامید و طی آن مراکز علمی کاربردی در چهار سطح دسته بندی شدند و در این بین در سطح بندی مراکز علمی کاربردی کشورهشت مرکز استان گلستان در سطح دوم و چهار مرکز هم در سطح سه قرار گرفتند و این امر نشان از کیفیت بالای مراکزآموزش علمی کاربردی در استان است.

رئیس دانشگاه علمی‎کاربردی استان گلستان افزود: نزدیک به 60 درصد از واحدهای دانشگاه علمی‎کاربردی عملی است و در محیط کار باید اتفاق بیفتد و این مهم در کشور در دانشگاه  علمی‎ کاربردی منحصر به فرد است و دانشگاه علمی ‎کاربردی به عنوان بزرگترین دانشگاه مهارتی کشور باید این نقش را ایفاء کند.

دهقانی تاکید کرد: دانشگاه علمی ‎کاربردی به دانشگاه کارآفرینی نزدیک است و می‎تواند به دانشگاه کارآفرین تبدیل شود چرا که عمده واحدهای ما عملی به دانشجویان تدریس می‎شود.

وی افزود: دانش، مهارت، فناوری، خلاقیت، نوآوری و فناوری موضوعاتی است که باید به آن توجه شود و این شاخصه‎ها با هم مرتبط هستند ی با اشاره به زحمات دلسوزانه رسانه‌ها از خبرنگاران خواست تا فرهنگ مهارت‌آموزی را در جامعه تسری دهند و گفت: به خانواده اطلاع دهید دوره مدرک گرایی تمام شده است و باید به سمت مهارت پیش برویم.

در پایان توسط ردیس دانشگاه علمی کاربردی و روسای مراکز آموزش استان ازاصحاب رسانه که در نرویج فرهنگ مهارت آموزی فعایت دارند تقدیر به عمل آمد.