استاندار گلستان در دیدار با روسای دانشگاه های استان؛

دانشگاه ها باید در توسعه استان نقش اساسی ایفا کنند

۰۵ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۰ کد : ۴۴۸۹۱ اخبار زیرنویس
استاندار گلستان با اشاره به ظرفیت ها و توانمندی های موجود در استان اظهار کرد: اساس پیشرفت بر دانش است و دانشگاه ها باید در توسعه استان نقش اساسی ایفا کنند.
دانشگاه ها باید در توسعه استان نقش اساسی ایفا کنند

به گزارش دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، دکتر هادی حق شناس در دیدار با روسای دانشگاه های استان، با تاکید بر اهمیت جایگاه دانشگاه ها، تصریح کرد: همه باید کمک کنیم تا نخبگان و دانشگاهیان راه خود را پیدا کنند.

دکتر حق شناس،استاندار گلستان پرورش اسب در گلستان را موضوع مورد توجه مردم دانست و یادآور شد: پرورش اسب می تواند به عنوان ظرفیتی در رشته های دانشگاه های استان مورد توجه قرار گیرد و در آینده صنعت پرورش اسب استان موثر واقع شود.

در این دیدار دکتر امیر احمد دهقانی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان ضمن ارائه گزارشی اجمالی از فعالیت های دانشگاه علمی کاربردی استان و تقدیم کتابچه رشته ها به نقش دانشگاه در دستیابی به اهداف برنامه ششم توسعه کشور در خصوص نقش دانشجویان مهارتی پرداختند و با اشاره به تعداد دانشجویان مهارتی فعلی در استان که حدود 8000 نفر هستند که نیاز استان در واقع 24000 نفر دانشجوی مهارتی باید باشد، که متاسفانه اینگونه نیست و باید توجه بیشتری به این آموزش ها داشت و خانواده ها را تشویق به آموزش های مهارتی کرد.

لازم به ذکر است در این دیدار روسای دانشگاه های علوم کشاورزی و منابع طبیعی، فرهنگیان، گنبد کاووس، پیام نور، غیر انتفاعی ها، فنی حرفه ای و رئیس بنیاد نخبگان استان نقطه نظرات خود پیرامون وضعیت دانشگاه ها و جایگاه آن در توسعه استان را با استاندار گلستان مطرح کردند.