شرکت ۳۰ نفر از دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان در پنجمین المپیاد ورزشی دانشگاه

۳۱ تیر ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۴ کد : ۴۴۷۱۵ اخبار زیرنویس
دکتر امیر احمد دهقانی در ارتباط با پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی کشور اظهار کرد: ثبت نام پنجمین المپیاد ورزشی دانشجویان یک ماهه گذشته انجام شد و هم اکنون دانشجویان در ۱۱ رشته ورزشی درگروه آقایان در حال آماده سازی تیم‌ها هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان؛ دکتر امیر احمد دهقانی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان در ارتباط با پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی کشور اظهار کرد: ثبت نام پنجمین المپیاد ورزشی دانشجویان استان گلستان انجام شده و هم اکنون دانشجویان پسر  در 11 رشته ورزشی در گروه آقایان در حال آماده سازی تیم‌ها هستند.

وی ادامه داد:‌ با اعلام فراخوان بیش از 65 نفر ثبت نام کردند و پس از گزینش توسط مربیان برتر ورزشی، در نهایت کاروان ورزشی استان گلستان با 30 ورزشکار در گروه آقایان راهی مسابقات خواهد شد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی گلستان تصریح کرد: ورزشکاران در رشته‌های کشتی آزاد و فرنگی، تکواندو، تنیس روی میز، شنا، بدمینتون، کاراته، دومیدانی، شطرنج، تیراندازی و جودو در گروه آقایان با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

دکتر دهقانی افزود: پنجمین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی کشور به  میزبانی دانشگاه علمی کاربردی واحد استان چهارمحال و بختیاری در تاریخ 5 الی 9 مرداد در بخش بانوان و 13الی 17 مرداد ماه در بخش آقایان برگزار خواهد شد.

وی  با اشاره به جوایز این دوره از مسابقات گفت: به نفرات برتر هر رشته تخفیف شهریه، همراه با مدال و کاپ قهرمانی اهدا خواهد شد.