زمان ثبت نام از داوطلبان دوره‌های کاردانی و کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی برای پذیرش مهرماه ۹۸ اعلام شد

۲۲ تیر ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۰ کد : ۴۴۶۲۵ اخبار زیرنویس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، زمان ثبت نام داوطلبان دوره‌های کاردانی و کارشناسی این دانشگاه برای پذیرش مهرماه 98 اعلام شد.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص پذیرش داوطلبان مهرماه 98 گفت: بر اساس هماهنگی انجام شده با سازمان سنجش آموزش کشور، ثبت نام از داوطلبان علاقمند به تحصیل در رشته‌های تحصیلی دوره‌ کاردانی از 98/5/27 و دوره کارشناسی از 98/6/2 آغاز خواهد شد.

ضمناً این دانشگاه در چهار گروه صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر و مدیریت و خدمات اجتماعی در بیش از 500 مرکز آموزشی در سراسر کشور برای مهرماه 98 پذیرش دانشجو خواهد داشت.