دومین نشست شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علمی-کاربردی استان گلستان برگزار شد

۰۶ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۷ کد : ۴۴۴۲۸ اخبار زیرنویس
دومین نشست شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علمی-کاربردی استان گلستان در سال ۱۳۹۸برگزار شد
دومین نشست شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علمی-کاربردی استان گلستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، دومین جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علمی-کاربردی استان گلستان برگزار شد. در ابتدای جلسه دکتر دهقانی، رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ضمن عرض خیر مقدم به اعضاء شورا، سالروز شهادت دکتر چمران و روز بسیج اساتید و همچنین یاد و خاطره شهید بهشتی و یارانش (هفته قوه قضائیه) را گرامی داشتند. سپس به مصوبات جلسه روسای منطقه2 و اهمیت فعالیت­های فرهنگی صورت گرفته و برنامه­های پیشنهادی تیرماه سال جاری اعم از چاپ کتاب دیجیتالی معرفی شهداء دانشجوی مدافع حرم دانشگاه جامع علمی کاربردی(گلستان، گیلان، مازندران)، روز حجاب و عفاف، روز ولادت حضرت معصومه(ع) و ولادت امام رضا(ع) و روز قلم و... پرداختند. در ادامه حجت الاسلام و المسلمین مازندرانی نماینده ولی فقیه در دانشگاه های استان با اشاره به شهادت امام جعفر صادق(ع) با حدیثی از ایشان جلسه را مزین کرده و گفتند: اَحَبُّ اِخوانی إلَیَّ مَن اَهدی اِلَیَّ عُیُوبی؛ محبوب ترین برادرانم نزد من کسی است که عیب­های مرا به من به عنوان «هدیه» بازگوید و پیرامون اهمیت کار فرهنگی رهنمودهایی ارائه فرمود. سپس اعضاء در خصوص چاپ کتاب الکترونیکی زندگینامه دانشجویان شهید مدافع حرم، برگزاری تئاتر در خصوص حجاب و عفاف، طراحی و چاپ پوستر­های فرهنگی، برگزاری نمایشگاه عکاسی حجاب برتر، استاندارد سازی کانون­های مشاوره، فعال سازی انجمن­های علمی و شرکت در جشنواره حرکت بحث و گفتگو کردند.