کارگاه طرح ارزیابی و سطح ‌‌بندی مراکز آموزش علمی کاربردی استان گلستان برگزار شد

۲۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۰ کد : ۴۴۲۰۰ اخبار زیرنویس
در راستای کیفیت‌سنجی و کیفیت‌بخشی به مراکزآموزش‌ علمی‌کاربردی استان گلستان، گارگاه آموزشی ارزیابی و سطح‌بندی مراکز آموزش استان در سالن اجتماعات دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان برگزار شد.
کارگاه طرح ارزیابی و سطح ‌‌بندی مراکز آموزش علمی کاربردی استان گلستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، دکتر دهقانی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان ضمن خیر مقدم به روسای مراکز استان و مدیران آموزش و پژوهش مراکز آموزش علمی کاربردی استان گلستان نکاتی در ارتباط با اهمیت طرح ارزیابی و سطح ‌‌بندی مراکز آموزش علمی کاربردی ارائه نمود و از روسای و مدیران آموزش و پژوهش تاکید نمود دراجرای صحیح و بی نقص این طرح اهمیت فراوانی قائل شوند در ادامه کارگاه آموزشی توسط رضا سلطانی کارشناس مسئول نظارت و ارزیابی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان در ارتباط با روند و نحوه اجرای این طرح ارائه شد در خاتمه روسا و کارشناسان مراکز آموزشی استان سوالات، نظرات و پیشنهادات خود را در ارتباط با اجرای طرح مذکور مطرح نمودند.

لازم به ذکر است؛ این طرح در سه مرحله خوداظهاری مراکز آموزشی، راستی‌آزمایی نتایج توسط دانشگاه علمی کاربردی استان و بررسی داده‌ها در ستاد مرکزی انجام خواهد شد و مطابق برنامه زمانی تنظیم شده، تکمیل داده ­ها توسط مراکز آموزشی مشمول طرح مذکور از روز شنبه مورخ1398/03/25آغاز می­گردد.

گفتنی است تمامی مراکز حداکثر تا تاریخ 1398/04/03 فرصت دارند تا نسبت به ورود اطلاعات در سامانه ارزیابی و سطح‌بندی به آدرسwww.crs.uast.ac.irاقدام نمایند.