از ظرفیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی برای بهبود فرآیندهای رسیدگی در محاکم گلستان استفاده می‌شود

۰۵ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۷ کد : ۴۳۹۸۷ اخبار زیرنویس
رئیس کل دادگستری استان گلستان از امضای تفاهم نامه همکاری دادگستری گلستان با مرکز آموزش علمی کاربردی قوه قضائیه استان گلستان خبر داد.

به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان گلستان، هادی هاشمیان در خصوص امضای این تفاهم نامه اظهار کرد: استفاده از ظرفیت پژوهشی اساتید و دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی برای بهبود فرآیندهای رسیدگی، و اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک و استفاده از نتایج طرح‌های پژوهشی برای بهبود رسیدگی‌ها و ارتقای سطح علمی قضات و کارکنان از اهداف امضای این تفاهم نامه‌هاست.

وی افزود: بر اساس این تفاهم نامه، دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز می‌توانند طرح کارورزی خود را در شعب شورای حل اختلاف بگذرانند.

رئیس کل دادگستری گلستان گفت: تفاهم نامه همکاری امروز بین مرکز آموزش علمی کاربردی قوه قضائیه استان گلستان با معاونت منابع انسانی دادگستری و شورای حل اختلاف استان امضا شد.