نشست و هم اندیشی و مشاوره با روسا مدارس آموزش و پرورش استان گلستان برگزار شد

۰۴ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۳ کد : ۴۳۹۸۲ اخبار زیرنویس
نشست و هم اندیشی و مشاوره  با روسا مدارس آموزش و پرورش استان گلستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان جلسه نشست و هم اندیشی و مشاوره  با روسا مدارس آموزش و پرورش استان گلستان در مرکز آموزش علمی کاربردی گرگان 2  برگزار شد.

در ابتدا این نشست اسمعیل گرزین سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی گرگان 2 ضمن خیر مقدم و تبریک ماه پر خیر و برکت رمضان، گزارشی از فعالیت ها و امکانات مرکز و پیشنهاداتی که میتوان در حوزه ارتباط بهتر مدارس با دانشگاه ارائه نمودند، گرزین با تاکید برکارآفرین بودن دانشگاه جامع علمی کاربردی مدارس را راهی برای ارتباط بیشتر دانش آموزان و خانواده های آنها با این دانشگاه دانستند.

در ادامه  مدیران مدارس پیشنهاداتی  مبنی بر تعامل بیشتر با مدارس در طی سال، برگزاری کارگاهای آموزشی، بازدید دانش آموزان از محیط دانشگاه، و رصد کردن دانش اموختگان کار آفرین و شاغل، و بالا بردن سطح علمی دانش آموزان و دانشجویان ارائه نمودند.

این مراسم با ضیافت افطار خاتمه یافت.