انتصاب مسئول تربیت بدنی دانشگاه علمی و کاربردی استان گلستان به‌عنوان  دبیر هیئت ورزش‌های دانشگاهی استان گلستان

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۰ کد : ۴۳۹۰۱ اخبار زیرنویس

به نقل از روابط عمومی هیئت ورزش های دانشگاهی استان گلستان، جلسه بررسی تقویم ورزشی هیئت ورزش‌های دانشگاهی استان گلستان با حضور اعضای این هیئت  برگزار شد.

در این جلسه درباره برگزاری مسابقات مختلف ورزشی در طول سال، برگزاری دوره‌های مربیگری، داوری و کارگاه‌های ورزشی ویژه دانشجویان و دانشگاهیان بحث و تبادل نظر شد.

در ادامه این جلسه طی احکامی جداگانه از سوی سیدمهدی غفاری، رئیس هیئت، اعضای هیئت ورزش‌های دانشگاهی گلستان را منصوب و اعضا احکام خود را دریافت کردند.

براین اساس محبوبه خوشدل و مهدی احمدی از دانشگاه آزاد اسلامی گرگان به ترتیب به‌عنوان نایب‌رئیس و مسئول روابط عمومی هیئت، شیرین منصوریان مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی گلستان به‌عنوان مسئول کمیته داوران، خدیجه ربیعی عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور به‌عنوان خزانه‌دار، محمدتقی آقاخانی مدیر تربیت بدنی دانشگاه علمی و کاربردی استان گلستان به‌عنوان  دبیر، علی شاهینی  مشاور حقوی دانشگاه پیام نور به‌عنوان مشاور حقوقی هیئت ورزش‌های دانشگاهی گلستان معرفی شدند.