نخستین جلسه ستاد امر به معروف ونهی از منکر دانشگاه علمی-کاربردی استان گلستان در سال ۱۳۹۸ برگزار شد

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۰ کد : ۴۳۸۶۸ اخبار زیرنویس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان؛ نخستین جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان در سال 1398 با حضور اعضاء در سالن اجتماعات شهید حتم لو دانشگاه برگزار گردید. ابتدا دکتر دهقانی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، ضمن عرض خیر مقدم  و تبریک حلول ماه مبارک رمضان در خصوص اهمیت فریضه امر به معروف و نهی از منکر در دین اسلام گفت: امر به معروف و نهی از منکر یکی از موضوعات مهم مذهبی، فرهنگی و ارزشی در کشور است که در دین مبین اسلام جایگاهی والا و ویژه دارد. وی تشکیل منظم جلسات شورای امر به معروف و نهی از منکر، آموزش امر به معروف و نهی از منکر برای کارکنان، نشست­های اعتقادی و معنوی برای کارمندان،  برگزاری مسابقات فرهنگی ویژه کارکنان و ... را از برنامه­ هایی عنوان کرد که برای ارتقاء هرچه بیشتر جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه موثرند. در ادامه این جلسه اعضاء به بحث و تبادل نظر در خصوص راهکارهای ترویج فریضه امر به معروف و نهی از منکرپرداختند.