نخستین جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علمی-کاربردی استان گلستان در سال ۱۳۹۸ برگزار شد

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۴۳۸۴۰ اخبار زیرنویس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، نخستین جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی سال 1398 در سالن جلسات شهید حتم لو دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان برگزار شد. در ابتدای جلسه دکتر دهقانی، رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، ضمن عرض خیر مقدم به بیان اهم فعالیت­ های فرهنگی و دانشجویی سال 97 و ارائه راهکارهای ایجاد روحیه نشاط و نوآوری بین دانشجویان پرداخت. وی در ادامه بیان داشت:
درصدی از هزینه ­های دانشگاه به فعالیت­ های فرهنگی اختصاص خواهد یافت و سپس برنامه­ ها و فعالیت­ های فرهنگی پیشنهادی توسط اعضای شورا من جمله: تبیین گام دوم انقلاب در فعالیت­ های فرهنگی ماه مبارک رمضان،  برگزاری کارگاه های ماهانه فرهنگی مهارتی، مسابقات ورزشی، مناظرات دانشجویی، فعال سازی انجمن­های علمی و کانون­های فرهنگی و هنری، نشریات دانشجویی... مورد بررسی قرار گرفت و اعضا نیز نقطه نظرات خود را در این خصوص اعلام نمودند.