بیانیه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان در محکومیت اقدام خصمانه آمریکا علیه سپاه

۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۶ کد : ۴۳۲۲۹ اخبار زیرنویس

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان شجره ای طیبه، درزمره یکی از دستاوردهای بزرگ  نظام جمهوری اسلامی ایران به شمار می رود که پیوسته در خط مقدم مقابله با تروریسم در منطقه بوده است. بدون شک  نقش این نیروی ایثارگر و انقلابی در مقابله با القاعده، داعش، النصره و سایر گروه‌های تروریستی در منطقه توسط مردم و دولت‌های آسیب‌دیده همواره مورد تقدیربوده است.
از این روبا توجه به برکات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حفظ امنیت و مسائل دفاعی، شاهد بوده ایم این نیروی رشید و مخلص طی چهار دهه از عمر انقلاب در عرصه هایی همچون سازندگی، عمران، خدمت‌رسانی به محرومان، مسائل فرهنگی و هنری و تولید فکر انقلابی به خوبی نقش‌آفرینی نموده و از ارزشها و دستاوردهای نظام  پاسداری نموده است.
دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان ،ضمن محکومیت شدید اقدام غیرقانونی و خصمانه رژیم ایالات متحده امریکا در قراردادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست «سازمان‌های تروریستی خارجی»، این اقدام بی‌اساس را خطر عمده‌ای برای صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی  می‌داند.بدون شک جامعه دانشگاهی، دانشجویان و اساتید دانشگاهها  از مسئولان حوزه سیاست خارجی انتظار دارند؛ ضمن اقداماتی متناسب، با این دست اعمال ناشایست دولت آمریکا مقابله کنند.
بدیهی است؛ امروز ایران اسلامی در سایه وحدت و همبستگی  و با رهبری و تدابیر عالمانه رهبر معظم انقلاب  بر تمامی توطئه‎ها، نیرنگ‎ها و دسیسه‎های دشمنان انقلاب اسلامی پیروزخواهد بود.