۱۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۵ کد : ۴۲۸۱۶ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان، دومین جلسه هم اندیشی کمیته فاوا استان به میزبانی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان برگزار گردید. در این جلسه در ابتدا دکتر دهقانی رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان در خصوص رسالت دانشگاه، رشته ها، تک پودمان ها، تک درس ها و پتانسیل های دانشگاه مطالبی را بیان نمودند. در ادامه مهندس احمدی مدیرکل اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات استان گلستان در خصوص برنامه های کلان و اهداف کمیته سخنانی را بیان داشتند و سپس هر یک از حضار در این خصوص پیشنهادات خود را مطرح نمودند. در پایان یکی از شرکت های موفق استان در حوزه کسب و کارهای اینترنتی تجربیات خود را بیان نمود.

شایان ذکر است پس از پایان جلسه، کلینیک مشاوره شغلی و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان مورد بازدید حاضرین قرار گرفت. در این بازدید دکتر دهقانی بیان داشتند: زمینه های مشاوره ای کلینیک مشاوره شغلی و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان عبارت اند از مشاوره­ای رایگان به کلیه آحاد جامعه در خصوص مراحل تبدیل ایده به محصول که شامل ایده­یابی،  نحوه نگارش طرح کسب و کار، روش­های راه­اندازی کسب و کار جدید، راهنمای ثبت شرکت و ثبت برند، مشاوره توسعه و بهبود کسب و کار داخلی و بین­المللی، مشاوره تأمین منابع مالی، مشاوره تأمین و آموزش منابع انسانی، مشاوره امور مالی و حسابداری، مشاوره بازاریابی و تبلیغات و ... می باشد. کلینیک مشاوره شغلی و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان در روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه از ساعت 9 الی 14 آماده ارائه خدمات رایگان مشاوره شغلی و کارآفرینی به کلیه آحاد جامعه می باشد. شماره تلفن کلینیک جهت هماهنگی 6-32451052 داخلی 307 می باشد.