اولین آیین تجلیل از دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان برگزار شد

۰۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۸:۱۳ کد : ۴۲۷۹۶ اخبار زیرنویس
با حضور دکتر پیش بین مشاور رئیس و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، حجت الاسلام مازندرانی مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان ، دکتر دهقانی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان ، روسای دانشگاه های استان، مسئولین استانی، روسای مراکز و جمعی از دانش آموختگان برتر دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، اولین آیین جشن فارغ التحصیلی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان در سالن آمفی تئاتر مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر گرگان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، دکتر امیراحمد دهقانی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان در مراسم نخستین آیین تجلیل از دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان ضمن تبریک ولادت حضرت زهرا (س) و روز مادر و زن و عرض خیر مقدم بیان داشت: از چند ماه گذشته کمیته هایی برای برگزاری این جشن شکل گرفت. وی با بیان اینکه بیش از 70 درصد دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی وارد بازار کار می شوند، تصریح کرد: 32 درصد دانش آموختگان این دانشگاه در مقطع کارشناسی و 68 درصد در مقطع کاردانی فارغ التحصیل شدند. وی با اشاره به اینکه 65 درصد فارغ التحصلان این دانشگاه مرد هستند، افزود: 28 درصد دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی استان دانش آموخته در بخش صنعت، 11 درصد در بخش فرهنگ و هنر، 10 درصد در بخش کشاورزی و 51 درصد در بخش مدیریت و خدمات تحصیل کردند. رئیس دانشگاه جامع علمی کاربری استان گلستان با تاکید بر اینکه کیفی گرایی را به جدیت پیگیری می کنیم، خاطرنشان کرد: اکنون در استان حرف برای گفتن داریم و امیدوارم به جایگاه بهتری برسیم. وی ضمن اینکه از فارغ التحصیلان خواست مهارتشان را به نسل جوان انتقال دهند، اظهار کرد: با ایجاد انجمن دانش آموختگان ارتباط با بدنه دانشجویان را حفظ خواهیم کرد. دهقانی یادآور شد: در ماه های گذشته کلینیک مشاوره شغلی رایگان را در این دانشگاه ایجاد کردیم و همه دانشجویان می توانند از آن استفاده کنند.

در ادامه حجت الاسلام مازندرانی مسئول دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان گلستان با بیان اینکه علم و دانش قدرت است، گفت: اینکه دشمن در مقابل ما عربده کشی می کند ولی نمی تواند کاری انجام دهد، به خاطر پیشرفت های علمی کشور است. وی تصریح کرد: آمار اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه جامع علمی کاربردی امیدوار کننده است. مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه های استان گلستان تاکید کرد: ما الان به عنوان الگو در دنیا مطرح هستیم و همه مستضعفین دنیا به انقلاب ما چشم دوخته اند لذا باید روز به روز پیشرفت کنیم.

میهمان ویژه این مراسم دکترسید احمد رضا پیش بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه در کشور ما 3 هزار رشته تعریف شده است، بیان نمود: 800 رشته مهارتی در دانشگاه علمی کاربردی داریم و نشان می دهد که می توان خیلی از ظرفیت ها را در این دانشگاه توسعه داد. احمدرضا پیش‌بین در مراسم نخستین آیین تجلیل از دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان، با اشاره به فعالیت 27 ساله دانشگاه جامع علمی کاربردی، تصریح نمود: این دانشگاه رویکرد مهارتی را دنبال می کند. تحولات زیادی در دو سال اخیر در این دانشگاه رخ داده که شاید معادل 25 سال تحولات قبلی این دانشگاه باشد .وی با بیان اینکه توسعه های فنی را از برنامه های این دانشگاه حذف کردیم، افزود: به برخی از مراکز بدلیل نداشتن کیفیت، اجازه فعالیت نداده ایم و برخی هم بر اساس مصوبه شورای عالی اداری تعطیل شدند و مقرر شد از سال 98 دیگر دانشجو نگیرند. دکتر پیش بین بیان کرد: از مسئولین استان می خواهیم که اجازه ندهند رشته ها در این استان تعطیل شوند. برخی از این رشته ها، مورد نیاز منطقه و کشور هستند. سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اشاره به تفاهم نامه این دانشگاه با استانداری گلستان، تصریح کرد: بر اساس این تفاهم نامه استان پذیرفت که کلیه نیازهای خود را به دانشگاه اعلام کند و این دانشگاه با توجه به ظرفیت هایش، تعهد داد پاسخگوی این نیازها باشد.

وی با اشاره به ماموریت گرایی در مراکز این دانشگاه، گفت: مراکز متناسب با ماموریتی که به آنها واگذار می شود، عمل کنند. هدف از این کار، آشنایی دانشجویان در حین تحصیل با آینده رشته تحصیلی شان است.

خوش بین با بیان اینکه رشته های علمی کاربردی با توجه به نیاز هر منطقه تعریف می شود، تصریح کرد: این افتخار نیست که در این دانشگاه دکتری و ارشد را راه اندازی کنیم. البته در مقطعی ارشد را داشتیم اما اگر سال 98 ارشد داشته باشیم به صورت محدود و با ماموریت تعریف شده خواهد بود.

درادامه مراسم به مناسبت روز مادر از مادران شهدای دانشجوی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان به نام های شهید افشین ذورقی بحری،  شهید سید احسان حاجی حتم لو و شهید جواد سنجونلی تقدیر به عمل آمد.

این جشن با تجلیل از خانواده شهدا، کارشناس های دانش آموختگان  مراکز علمی کاربردی استان ، قرائت سوگند نامه توسط فرزند شهید ذورقی ، تقدیم لوح تقدیر به تمامی دانش آموختگان برتر و اجرای موسیقی زنده و نمایش طنز توسط دانشجویان مراکز آموزش علمی کاربردی استان به پایان رسید.

( ۱ )