اعلام زمان ثبت درخواست میهمانی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی

۱۵ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۴۲۴۵۳ اخبار
با توجه به آیین نامه نقل و انتقالات و میهمانی دانشجویان این دانشگاه، دانشجویان می توانند نسبت به ثبت درخواست میهمانی در سامانه آموزشی دانشگاه (هم آوا) برای نیم­سال دوم سال تحصیلی ۹۸-۹۷ از تاریخ ۹۷/۱۱/۲۱  لغایت ۹۷/۱۱/۲۸ اقدام نمایند.
اعلام زمان ثبت درخواست میهمانی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر احمدرضا پیش ­بین سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از آغاز ثبت نام دانشجویان متقاضی میهمانی خبر داد.

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: با توجه به آیین نامه نقل و انتقالات و میهمانی دانشجویان این دانشگاه، دانشجویان می توانند نسبت به ثبت درخواست میهمانی در سامانه آموزشی دانشگاه (هم آوا) برای نیم­سال دوم سال تحصیلی 98-97 از تاریخ 97/11/21  لغایت 97/11/28 اقدام نمایند.

دکتر احمدرضا پیش­ بین افزود: با توجه به شروع کلاس­ها، لازم است کلیه دانشجویان متقاضی در اسرع وقت نسبت به ثبت درخواست و انتخاب واحد اقدام نمایند.