حضور دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان در نخستین نمایشگاه توانمندی های شهرک ها و نواحی صنعتی استان گلستان

۱۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۶ کد : ۴۲۳۸۷ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان، به مناسبت چهل سالگی انقلاب جمهوری اسلامی نمایشگاهی به منظور نشان دادن توانمندی های صنایع کوچک و متوسط شهرک های صنعتی در محل نمایشگاههای بین المللی استان گلستان واقع در جاده آق قلا از تاریخ 13 الی 15 بهمن ماه سال 97 برگزار گردید که در این نمایشگاه کلینیک مشاوره شغلی و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان به منظور ارائه خدمات مشاوره­ای رایگان در خصوص مراحل تبدیل ایده به محصول، به مراجعه کنندگان به خدمت پرداخت.

زمینه های مشاوره ای کلینیک مشاوره شغلی و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان در نخستین نمایشگاه توانمندی های شهرک ها و نواحی صنعتی استان گلستان عبارت اند از مشاوره­ای رایگان در خصوص مراحل تبدیل ایده به محصول که شامل ایده­یابی،  نحوه نگارش طرح کسب و کار، روش­های راه­اندازی کسب و کار جدید، راهنمای ثبت شرکت و ثبت برند، مشاوره توسعه و بهبود کسب و کار داخلی و بین­المللی، مشاوره تأمین منابع مالی، مشاوره تأمین و آموزش منابع انسانی، مشاوره امور مالی و حسابداری، مشاوره بازاریابی و تبلیغات و ...

شایان ذکر است کلینیک مشاوره شغلی و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان در روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه از ساعت 9 الی 14 آماده ارائه خدمات رایگان مشاوره شغلی و کارآفرینی به کلیه آحاد جامعه می باشد.

شماره تلفن کلینیک جهت هماهنگی 6-32451052 داخلی 307 می باشد.