سومین جلسه کمیته کارآفرینی برگزار شد

۱۸ دی ۱۳۹۷ | ۱۷:۱۴ کد : ۴۱۹۷۸ اخبار
سومین جلسه کمیته کارآفرینی در سال ۹۷با هدف بررسی صلاحیت مشاور شغلی و کارآفرینی و بررسی عناوین و مدرسان کارگاه های آموزشی به منظور ترویج فرهنگ کارآفرینی در کلینیک مشاوره شغلی و کارآفرینی برگزار شد
سومین جلسه کمیته کارآفرینی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، سومین جلسه کمیته کارآفرینی در سالن جلسات شهید حاجی حتم لو دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان برگزار شد. این جلسه با هدف بررسی صلاحیت مشاور شغلی و کارآفرینی و بررسی عناوین و مدرسان کارگاه­ های آموزشی به منظور ترویج فرهنگ کارآفرینی در کلینیک مشاوره شغلی و کارآفرینی تشکیل شد، دکتر امیر احمد دهقانی ضمن خیر مقدم به مدعوین، در خصوص فعالیت های هفته پژوهش و حضور دانشگاه جامع در نوزدهمین نمایشگاه هفته پژوهش، توضیحاتی را بیان نمودند. رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان اظهار داشت؛ آنچه بعد از فرهنگ سازی شغلی اهمیت دارد، طراحی مدل اجرایی، عملیاتی کردن آموزش در کلینیک اشتغال، بررسی نحوه مشارکت مدرسان و تعامل دانشجویان با کلینیک اشتغال و کارآفرینی می باشد.

درادامه این نشست در خصوص برگزاری کارگاه های آموزشی، عناوین آنها و مدرسان پیشنهادی به منظور ترویج فرهنگ کارآفرینی بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت.