نشست بصیرتی تبیین ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی به مناسبت حماسه ۹ دی برگزار شد

۰۸ دی ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۷ کد : ۴۱۷۰۸ اخبار
در آستانه فرارسیدن حماسه ۹ دی " نشست بصیرتی تبیین ۴۰سالگی انقلاب اسلامی " به همت بسیج ادارات استان گلستان و پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان با حضور فرمانده هان و بسیجیان ادارات استان گلستان در سالن آمفی تئاتر شهید محسن حججی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان برگزارشد.
نشست بصیرتی تبیین ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی به مناسبت حماسه ۹ دی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان، دکتر امیر احمد دهقانی رئیس دانشگاه در ابتدای این نشست ضمن خیرمقدم گویی به حضار بیان نمود: « حماسه 9دی ماه 88 یک پیام روشن و شفافی عرضه کرده وآن این است که در جامعه ایران اسلامی خط قرمزهایی وجود دارد که مردم در مقابل آنها کوتاه نخواهند آمد.

سپس سرهنگ میرعرب مسئول سازمان بسیج ادارات استان گلستان، حماسه 9 دی را رویدادی عظیم خواند و ادامه داد: در فتنه سال 88 همه ی آنهایی که شرکت داشتند صرفا معترضین به نتایج انتخابات نبودند بلکه در بین آنان افراد ضد انقلاب، فرصت طلبان، منافقین نیز وجود داشت.

در ادامه دکتر سلیمان دوست سخنران این نشست اذعان داشت؛ گذشت زمان ماهیت واقعی افراد را مشخص می‌کند، در 40 سال بعد از انقلاب ادعای مدعیان گرفته شد و در این امتحان سقوط کردند. ایشان ادامه داد؛ فضای سال 88 مه آلود بود و تنها آن‌هایی که دارای بصیرت ولایی بودند راه را گم نکردند، مردم هم برای از بین بردن فتنه‌ای که دشمن از چندین سال قبل برای اجرای آن برنامه‌ریزی کرده بود به صحنه وارد شدند و یک حماسه ملی را آفریدند. وی ادامه داد: دشمنان در پی تبلیغات گسترده ای هستند که برای چندمین بار با شایعات و دروغ ها بین مردم و مسئولان نظام فاصله بیندازند و از این رو حماسه 9 دی و بزرگداشت این روز می تواند در از بین بردن نقشه های آنها موثر تر باشد.