ساختمان مرکزآموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان گلستان با حضورمسئولین استانی و کشوری افتتاح شد

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳ کد : ۳۸۷۷۱ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان کار ساخت این مجتمع از سال 1394 در زیربنایی معادل 3600 متر مربع در پنج طبقه آغاز شده .

این مجتمع به منظور انجام فعالیت های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و رفاهی با اولویت مرکزآموزش علمی کاربردی گرگان ساخته شد. فاز نخست این مجموعه شامل مرکز آموزش علمی کاربردی گرگان و آزمایشگاه تحقیقاتی جهاددانشگاهی استان می شود.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان در این جلسه با اشاره به اینکه نگاه ما در دانشگاه جامع علمی کاربردی مهارتی است، بیان نمود: مرکز آموزش علمی کاربردی جهادانشگاهی گرگان یکی از مراکز خوب ما بوده و با افتتاح ساختمان آن فضای کالبدی مناسبی در اختیار این مرکز قرار گرفت.

دکتر دهقانی تصریح کرد: در این مجتمع استانداردهای مناسب رعایت شده است. البته باید در کنار این امکانات، به مهارت آموزی نیز بیش از گذشته توجه شود. ایشان در ادامه با بیان اینکه خبر های خوبی برای این مرکز آموزش در راه است اظهار داشت: برای مهرماه رشته های خوبی در انتظار مرکز آموزش علمی کاربردی است که بزودی اعلام خواهیم کرد.