مراسم بزرگداشت مقام استاد به مناسبت شهادت استاد مرتضی مطهری در دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان برگزار گردید

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۹ کد : ۳۸۶۹۷ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان دکتر دهقانی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان ضمن خیر مقدم مطالبی در خصوص مقام شامخ مدرسان ارائه نمودند و از زحمات مدرسان تشکر و قدردانی نمودند و به ویژگی های استاد شهید مطهری اشاره نموده ایشان خواستار الگو قراردادن این استاد بزرگوار شدند. در ادامه دهقانی 3 رکن دانشگاه را مدرسان، دانشجویان و کارمند بیان کردند دکتر دهقانی ضمن بیان این که حدود 1000 مدرس فعال در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان وجود دارد، از برنامه های دکتر امید رئیس دانشگاه مبنی بر صدور کد شناسایی برای مدرسان اشاره نمودند. در ادامه دکتر منتظری رئیس بسیج اساتید استان گلستان کارگاه آموزشی تحت عنوان اخلاق حرفه ای با تکیه بر روش­ های موثر برای مدرسان این دانشگاه برگزار نمودند. در پایان از مدرسان منتخب این دانشگاه تجلیل به عمل آمد.