برگزاری نخستین نشست اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۹ کد : ۳۸۶۵۹ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان نخستین نشست اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان با حضور اعضاء در سالن اجتماعات برگزار شد. در ابتدای جلسه دکتر دهقانی رئیس دانشگاه ضمن گرامیداشت اعیاد ماه شعبان خواستار تعامل هر چه بیشتر بین دانشجویان و اساتید مشاور شد و و بیان نمودند: زمان­های مشخصی برای مراجعه دانشجویان شاهد و ایثارگر به اساتید مشاور و کانون های مشاوره دانشگاه اختصاص یابد. وی حمایت عزتمندانه دانشجویان شاهد و ایثارگر از رسالت­های اصلی این دانشگاه دانست. در ادامه با عنایت به این موضوع که همواره اهتمام در جهت بهبود و ارتقاء سطح علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر از وظایف مهم دانشگاه ها بوده و این امر جز با مساعدت، یاری و برقراری ارتباط صمیمانه اساتید مشاور با این دانشجویان عزیز محقق نخواهد شد؛ ضمن توضیح شرح وظایف، قوانین و دستورالعمل­های موجود در خصوص ضرورت برقراری ارتباط موثر اساتید مشاور با دانشجویان شاهد و ایثارگر و ارائه راهکارهای مناسب صحبت نمودند.  ایشان در ادامه کوشش اساتید مشاور با اجرای برنامه ریزی فرهنگی و آموزشی و آیین نامه­ های ستاد شاهد را در چگونگی و شکل گیری و برگزاری برنامه­ها و پیشرفت دانشجویان مورد تاکید قرار داد و افزود: باید برنامه­های این گروه به شکل مطلوب  در طول ترم تداوم یافته و فعال شود. در پایان جلسه اساتید مشاور به ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات در زمینه ارائه خدمات آموزشی، فرهنگی هرچه بهتر به یادگاران معزز شاهد و ایثارگر پرداختند.