دومین نشست هم اندیشی مراکز آموزش علمی کاربردی غیر دولتی استان گلستان

۲۰ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۷:۰۹ کد : ۳۸۴۴۸ اخبار
دومین نشست هم اندیشی سرپرستان مراکز آموزش علمی- کاربردی غیردولتی استان گلستان با محوریت ماموریت گرایی و تعیین گروه های اصلی و فرعی مراکز برگزار گردید.
دومین نشست هم اندیشی مراکز آموزش علمی کاربردی غیر دولتی استان گلستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی- کاربردی استان گلستان، دومین  نشست هم اندیشی سرپرستان مراکز آموزش علمی- کاربردی غیردولتی استان گلستان با حضور محمدرضا باقرنیا نماینده مراکز آموزش علمی کاربردی غیر دولتی و سرپرستان مراکز آموزش علمی- کاربردی غیردولتی استان در روز یکشنبه مورخ 19/01/97 در مرکز آموزش علمی- کاربردی گرگان 3 برگزار گردید.

در این نشست ابتدا باقرنیا نماینده ی مراکز آموزش علمی کاربردی غیر دولتی ضمن خیر مقدم و تبریک آغاز سال نو  گزارشی از فعالیت ها ی انجام شده را اعلام و سپس جلسه با محوریت ماموریت گرایی و تعیین گروه های اصلی و فرعی مراکز پیگیری نمود.

در ادامه این نشست سرپرستان مراکز آموزش علمی کاربردی غیر دولتی استان گلستان نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص دستور کار جلسه اعلام نمودند. در پایان این نشست اعضا جلسه از میزبانی صفرقلی خواجه رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی گرگان 3 تشکر و قدردانی به عمل آوردند.