کسب رتبه دوم و سوم در سیزدهمین دوره مسابقات بین المللی رباتیک و نمایشگاه ابتکارات و اختراعات توسط دانشجوی گلستانی

۳۰ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۵:۲۱ کد : ۳۸۰۹۴ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان، سیزدهمین دوره مسابقات بین المللی رباتیک و نمایشگاه ابتکارات و اختراعات ( 2018 در تاریخ 16 الی 18 بهمن ماه 1396 در 19 لیگ مسیریاب ویژه، مسیریاب رالی، مسیریاب دانش آموزی زیر 18 سال، مسیریاب دانش آموزی زیر 10 سال، جنگجو سنگین وزن، جنگجو سبک وزن 25 کیلوگرم، جنگجو دانش آموزی 8 کیلوگرم، جنگجو دانش آموزی 3 کیلو گرم، پرنده دقتی و سرعتی، مین یاب دستی، زیردریایی، آتش نشان، رهیاب (حل ماز)، شناور هوشمند، هوش مصنوعی آزاد و، فوتبالیست جونیور به میزبانی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار گردید، در این مسابقات مجید هلالیان دانشجوی مقطع کاردانی فنی رشته برق صنعتی مرکز علمی-کاربردی پیشگامان علوم و فنون نوین گلستان شرکت نمودند که موفق به کسب رتبه دوم و سوم در بخش لیگ مسیریاب رالی شدند. برگزاری این دوره از مسابقات به صورت بین‌المللی و حضور تیم های خارجی از کشورهایی همچون کره جنوبی، ترکیه ، تایلند و مالزی و تیم های داخلی از دانشگاه ها، پژوهش سراها و ... نشان دهنده سطح بالای برگزاری این مسابقات و زمینه ساز رقابتی سالم و البته دشوار میان تیم های داخلی و تیم های مطرح جهانی بود. اختتامیه این مسابقات در 18 بهمن ماه نیز برگزار گردید و از نفرات برگزیده تقدیر بعمل آمد.