برگزاری رویداد شتاب (استارت آپ) توسط مرکز آموزش علمی کاربردی گنبد کاووس ۱

۲۹ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۸ کد : ۳۸۰۷۶ اخبار
رویداد شتاب(استارت آپ) با رویکرد کسب و کار ایده آل مبتنی بر فناوری های نوین به همت مرکز گنبد ۱ برگزار گردید.
برگزاری رویداد شتاب (استارت آپ) توسط مرکز آموزش علمی کاربردی  گنبد کاووس ۱

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان در این رویداد که با حضور دانشجویان، مدرسین، مسئولین استانی و شهرستانی برگزار شد، وامنانی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی گنبد کاووس 1 در ابتدا ضمن خیر مقدم و همچنین اهداف این همایش به ارائه گزارشی از عملکرد 9 ساله این مرکز پرداخت.

در ادامه دکتر امیر احمد دهقانی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این رویداد و علاقه­ ی دانشجویان نسبت به شرکت نمودن در آن، حمایت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان را از برگزاری چنین رویداد هایی اعلام نمود.

دکتر دهقانی در پایان به آغاز ثبت نام ترم بهمن این دانشگاه اشاره و افزود : مزایای بسیار مناسبی در این دانشگاه برای دانشجویان در نظر گرفته شده است که از جمله آنها می توان میزان شهریه کمتر نسبت به دیگر دانشگاه ها و کلینیک مشاوره و هدایت شغلی رایگان اشاره نمود.