ثبت نام دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای بهمن ماه سال ۹۶ دانشگاه جامع علمی کاربردی آغاز شد

۲۸ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۹:۳۰ کد : ۳۸۰۳۹ اخبار
ثبت نام دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای  بهمن ماه سال ۹۶ دانشگاه جامع علمی کاربردی  آغاز شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان، ثبت نام دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای  بهمن ماه سال 96 دانشگاه از امروز شنبه مورخ 28 بهمن ماه آغاز می‌شود و تا پایان روز چهارشنبه 2 اسفند ماه 96 ادامه خواهد داشت. داوطلبان می توانند از امروز شنبه مورخ 28 بهمن ماه تا پایان روز چهارشنبه 2 اسفند ماه جهت ثبت ‌نام به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و پس از مطالعه دقیق دفترچه نسبت به ثبت نام خود از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور اقدام کنند.