نشست کارشناسان روابط عمومی مراکز آموزش علمی-کاربردی استان گلستان برگزار شد

۱۷ دی ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۱ کد : ۳۷۵۷۵ اخبار
نشست کارشناسان روابط عمومی مراکز آموزش علمی-کاربردی استان گلستان برگزار شد
نشست کارشناسان روابط عمومی  مراکز آموزش  علمی-کاربردی استان گلستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان نشست کارشناسان روابط عمومی مراکز آموزش علمی کاربردی استان گلستان در روز یک شنبه مورخ 10/10/96 در سالن جلسات دانشگاه برگزار شد. در این نشست، کارشناسان حوزه روابط عمومی مراکز، بعد از آشنایی و معرفی به بحث و تبادل نظر و ارائه راهکارها برای بهبود فرایندهای تبلیغات و اطلاع رسانی پرداختند. همچنین در این نشست نظرات و پیشنهادات جهت تبلیغات پذیرش بهمن ماه از سوی کارشناسان مطرح گردید. در ادامه این نشست ابتدا کارگاه آموزشی با حضورخاندوزی مدرس و کارشناس حوزه روابط عمومی  با عنوان خبرنویسی و در ادامه  استاد مسعود قربانی از مدرسین صداو سیمای استان کارگاه تصویر برداری را برای کارشناسان ارائه نمودند. در پایان همکاران پیشنهادات و مشکلات در حوزه روابط عمومی را بیان نمودند.