کارگاه آموزشی سامانه هم آوا در گلستان برگزار شد/ حضور ۶۰ مرکز آموزش در کارگاه آموزشی سامانه هم‌آوا

۱۷ دی ۱۳۹۶ | ۱۵:۲۲ کد : ۳۷۵۷۳ اخبار
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان از برگزاری کارگاه آموزشی سامانه هم‌آوا در این استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کابردی استان گلستان کارگاه آموزشی سامانه هم آوا در تالار خلیج فارس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع‌طبیعی گرگان برگزار شد.

سامانه هم‌آوا از مهرماه گذشته جایگزین سامانه سجاد شد و واحد استانی گلستان با هدف آشنایی بیشتر مراکز آموزشی با سامانه هم آوا بعنوان میزبان کارشناسان استان‌های خراسان شمالی، سمنان و مازندران انتخاب شد.

در این کارگاه کارشناسان بیش از 60 مرکز آموزشی از چهار استان خراسان شمالی، سمنان، مازندران و گلستان حضور داشتند.

دکتر امیر احمد دهقانی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان با بیان اینکه کلاس‌های آموزشی سامانه هم‌آوا منطقه‌ای در گلستان برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: سامانه آموزشی هم‌آوا محاسن بسیار زیادی دارد از جمله تکریم دانشجویان، اساتید و گزارش‌های متنوعی که افراد می‌توانند داشته باشند و از آن استفاده کنند این طرح به منظور ارتباط بیشتر استاد با دانشجویان است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان ابراز کرد: مدرسین این کارگاه آموزشی کارشناسان دفتر فناوری اطلاعات، دفتر خدمات آموزشی و نماینده ی سامانه هم‌آوا بودند که به ارائه مطالب مربوطه پرداختند.