اولین نشست هم اندیشی سرپرستان مراكز علمی- كاربردی غیردولتی استان گلستان برگزار شد

۰۲ مهر ۱۳۹۶ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۳۳۴ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی- کاربردی استان گلستان، اولین نشست هم اندیشی سرپرستان مراکز علمی- کاربردی غیردولتی استان گلستان با حضور محمدرضا باقرنیا نماینده و سرپرستان مراکز علمی- کاربردی غیردولتی استان و نماینده ریاست دانشگاه جامع استان گلستان در روز چهارشنبه مورخ 29/06/96 راس ساعت 9:30 در مرکز آموزش علمی- کاربردی پیگیر برگزار گردید.
محمدرضا باقرنیا گزارشی از نشست هم اندیشی نمایندگان مراکز آموزش عالی علمی- کاربردی غیردولتی کشور که در روز سه شنبه مورخ 21/06/96 در تهران با حضور دکتر امید برگزار شده بود به جمع حاضر ارائه نمود.
باقرنیا با بیان اینکه ماموریت گرا بودن رشته ها و تربیت نیروی متخصص از اهم وظایف دانشگاه جامع علمی- کاربردی بوده و رشته های جدید بایستی با توجه به نیازهای هر منطقه تعریف و شناسائی شود و در ارتباط با سامانه جدید افزود: راه اندازی سامانه جدید آموزشی هم آوا که حاکی از ارائه خدمات بیشتر و بهتر به ساختار دانشگاه می باشد راه اندازی شده است، همچنین ایشان راه اندازی مراکز رشد در استان ها و خوشه های فناوری را از اهداف مهم دانشگاه عنوان کرد. در این نشست سرپرستان مراکز آموزش علمی- کاربردی غیردولتی استان گلستان پیرامون مسائل گزارش شده به بحث و تبادل نظر پرداختند. در پایان اعضای شرکت کننده با تداوم و برگزاری این نشست ها برای تعامل بیشتر درجهت رفع نواقص احتمالی در برنامه های پیش رو تاکید نمودند.