سفر دکتر هاشمی سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به استان گلستان

۲۲ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۳۳۲ اخبار
با هدف حضور در سی و دومین مسابقات کشوری قرآن و عترت دانشجویان و همچنین دیدار و گفتگو با مسئولین استانی و روسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی، دکتر هاشمی سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به استان گلستان سفر کرد.
سفر دکتر هاشمی سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به استان گلستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان، دکتر هاشمی با سفر به استان گلستان در سی و دومین مسابقات کشوری قرآن و عترت دانشجویان حضور و به ایراد سخنرانی پرداخت.

در این مراسم که آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه گرگان و همچنین دکتر صادقلو استاندار گلستان نیز حضور داشتند، دکتر هاشمی به اهمیت توجه به قرآن کریم در سبک زندگی اسلامی اشاره نمود و از برگزاری این مسابقات در استان چند اقلیم گلستان ابراز خرسندی نمود.

دکتر دهقانی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان نیز در گفتگو با دکترهاشمی سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به تشریح فعالیت ها و اقدامات این دانشگاه در راستای بالابردن سطح دانش و توسعه آموزش های مهارتی در استان پرداختند.