دیدار رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان با خانواده های گرانقدر شهدا

۲۲ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۳۳۱ اخبار
همزمان با عید سعید غدیرخم و همچنین بمنظور تجلیل از مقام شهدای گرانقدر نظام جمهموری اسلامی، دکتر امیر احمد دهقانی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان به همراه ایزد مشاور امور ایثارگران واحد استانی و دیگر کارکنان، با 2 خانواده شهید دیدار و گفتگو نمودند.
دیدار رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان با خانواده های گرانقدر شهدا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان، دکتر دهقانی با حضور در منزل شهید حجت الاسلام والمسلمین قندهاری و خانواده شهیدان حسینی، ضمن تبریک فرارسیدن اعیاد سعید قربان و غدیرخم، نقش شهدای گرانقدر را در آرامش و امنیت حال حاضر بسیار تأثیرگذار دانست و سیره و منش شهدا را الگویی بسیار مناسب برای جوانان و دانشجویان عنوان نمود.

در پایان این دیدارها، با اهدای لوح یادبود به همسر شهید حجت الاسلام والمسلمین قندهاری و همچنین همسر و مادر شهیدان حسینی از مقام والا و شایسته ی آن عزیزان و همچنین خانواده آنان تقدیر بعمل آمد.