تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان متقاضی پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه ای نظام آموزش مهارتی مهرماه سال 1396

۱۵ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۳۳۰ اخبار
به
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان؛ عنایت به اتمام زمان ثبت ­نام از داوطلبان متقاضی پذیرش در دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه­ای نظام آموزش مهارتی مهرماه سال 96 این دانشگاه در تاریخ 24/5/96 و نظر به تقاضای مکرر داوطلبان در خصوص عدم توفیق در ثبت ­نام دوره مذکور، براساس هماهنگی‌های بعمل آمده با سازمان سنجش آموزش کشور مقرر گردید امکان ثبت ­نام برای افرادی که به هر دلیلی موفق به ثبت­ نام در زمان مذکور نشده­اند از روز یکشنبه مورخ 19/6/96 لغایت روز چهار­شنبه مورخ 22/6/96 در سایت سازمان سنجش آموزش کشور فراهم گردد. لذا به اطلاع داوطلبانی که موفق به ثبت نام نشده اند می رساند در این تاریخ به سایت سازمان سنجش کشور به نشانیwww.sanjesh.org مراجعه نمایند، لازم به ذکر است، مهلت اعلام شده قابل تمدید نمی­ باشد.