ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و كارشناسی حرفه ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی كاربردی تمدید شد

۰۷ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۳۲۷ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان،مهلت ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و كارشناسی حرفه ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی كاربردی (مهرماه 96) براساس هماهنگی های قبلی تا پنجم و یازدهم شهریورماه بود، به منظور فراهم آوردن امکان ثبت ­نام برای متقاضیانی که تاكنون موفق نشده اند، مهلت ثبت ­نام تا ساعت 24 روزپنجشنبه شانزدهم شهریورماه تمدید شد.
داوطلبانی كه ثبت ­نام نكرده اند و یا كسانی كه ثبت­ نام كرده اند و مایل به ویرایش فرم انتخاب رشته خود هستند نیز می توانند در مهلت تعیین شده به سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org مراجعه كنند.