نشست صمیمی ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان با کارکنان این دانشگاه به مناسبت گرامی داشت هفته دولت و روز کارمند

۰۷ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۳۲۶ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان، به مناسبت فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند نشست صمیمانه ای در واحد استانی برگزار شد. در ابتدا این مراسم دکتر دهقانی، ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان، ضمن تبریک به مناسبت روز کارمند و هفته دولت، یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر را گرامی داشتند.
دکتر امیر احمد دهقانی، در مراسم تجلیل از کارمندان این دانشگاه مهمترین دستاورد سال گذشته این دانشگاه را ایجاد اعتماد بین همکاران دانشگاه دانست و تصریح کرد: تمام تلاش و مهمترین استراتژی ما از ابتدا تاکنون این بوده که احساس همه این باشد که دریک خانواده بزرگ به نام دانشگاه جامع علمی کاربردی مشغول فعالیت هستند.

وی با بیان این که سرمایه اجتماعی و ارتباط بین انسان‌ها مهمترین سرمایه یک سازمان و عامل رشد و پیشرفت یک مجموعه است، افزود: ما به اعتماد بین افراد، وفاق، همدلی، همکاری و دلسوزی نیازمندیم و طی مدت اخیر نیز به دنبال تقویت آن بوده‌ایم.

رییس دانشگاه در ادامه به افتخارات و دستاوردهای این دانشگاه اشاره کرد و بیان نمود: این دستاوردها در سایه همدلی، اعتماد، تلاش زیاد و کار دلسوزانه دارایی های اصلی این دانشگاه یعنی شما عزیزان بدست آمده و معتقدم با وضعیتی که ما داریم ظرفیت این دانشگاه بسیار فراتر نیز می‌باشد.
در پایان این نشست، با اهداء لوح سپاس و یک شاخه گل به کارمندان واحد استانی پایان یافت.