مهلت ثبت نام در دوره های كاردانی فنی و كاردانی حرفه ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی كاربردی مهرماه 1396 تا پایان روز سه شنبه 24 مرداد ماه تمدید شد

۲۱ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۳۲۰ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، مهلت ثبت نام برای متقاضیان دوره كاردانی فنی و دوره كاردانی حرفه ای نظام آموزش مهارتی مهر ماه سال 1396 تمدید شد.
بدینوسیله به اطلاع كلیه داوطلبان متقاضی ثبت نام در دوره كاردانی فنی و دوره كاردانی حرفه ای نظام آموزش مهارتی ورودی مهر ماه سال 1396 می رساند، به منظور فراهم نمودن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از داوطلبانی كه تا تاریخ 19/05/96 برای ثبت نام اقدام ننموده اند، ترتیبی اتخاذ گردیده تا پایان روز سه شنبه 24/05/96بتوانند نسبت به ثبت ناماقدام نمایند. لذا كلیه متقاضیان می بایست پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما وتوجه به اطلاعیه سازمان سنجش آموزش كشور درخصوص اعلام اصلاحات، حذف و کدرشته‌محل‌های جدید علاوه بر كدرشته محل‌های مندرج در دفترچه راهنمای پذیرش دوره‌ کاردانی فنی و کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مهرماه 1396 و اطلاعات مورد نیاز ثبت نام به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.orgمراجعه و نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.ضمناً آن دسته از داوطلبانی كه قبلاً نسبت به ثبت نام اقدام نموده اند، می توانند در صورت تمایل تا تاریخ فوق، نسبت به مشاهده و ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود اقدام نمایند.