نشست رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان با مدیرکل صدا و سیمای مرکز گلستان

۱۵ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۳۱۵ اخبار
به منظور گسترش همکاری ها، تعاملات و همچنین تقدیر از همکاری های صورت گرفته، نشست مشترکی بین دکتر امیر احمد دهقانی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان و آقای عبدالحسینی مدیر کل صداو سیمای استان گلستان برگزار گردید.
نشست رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان  با مدیرکل صدا و سیمای مرکز گلستان
به منظور گسترش همکاری ها، تعاملات و همچنین تقدیر از همکاری های صورت گرفته، نشست مشترکی در تاریخ یک شنبه مورخ 15/05/1396 در دفتر مدیر کل صدا و سیمای مرکز گلستان، بین دکتر امیر احمد دهقانی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان و آقای عبدالحسینی مدیر کل صداو سیمای استان گلستان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان، دکتر امیر احمد دهقانی در این نشست با گرامیداشت ربع قرن فعالیت این دانشگاه و ضمن ابراز خرسندی از همکاری های صورت گرفته، به ارائه گزارشی از دستاورد ها توسط مراکز آموزش علمی کاربردی در سطح استان و همچنین برنامه های پیش رو پرداختند. رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با  ارائه برخی اقدامات نظارتی صورت پذیرفته در حوزه آموزش عالی در مراکز وابسته به این دانشگاه، بر سه اصل استانداردسازی آموزش، تضمین کیفیت و کارآفرینی تاکید نمودند و اشاره­ای به اقدامات اخیر دانشگاه جامع علمی-کاربردی کشور در افزایش کیفیت تحصیل در مراکز آموزش علمی-کاربردی سراسر کشور پرداختند.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز گلستان نیز در این جلسه ضمن برشمردن نقش جایگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی، به اهمیت و کیفیت آموزش های این دانشگاه در سطوح علمی و آموزشی کشور اشاره نمود.
در ادامه دکتر دهقانی با اهدای لوح سپاس از زحمات و همکاریهای صورت گرفته توسط صدا و سیمای مرکز گلستان تقدیر به عمل آورد.
در پایان این نشست رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با حضور در ساختمان معاونت، با معاون صدا و معاون اطلاعات و اخبار دیدار و گفتگو نمود.