دومین جلسه شورای تعامل و تبادل نظر دانشجو و دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان برگزار شد

۰۹ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۳۱۲ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان، روز شنبه مورخ 07/05/1396 دومین جلسه شورای تعامل و تبادل نظر دانشجو و دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد. در ابتدای جلسه دکتر خان احمدی، ضمن عرض خیر مقدم و تبرک به مناسبت دهه کرامت با بیان اینکه بزرگترین مشکل ما در جامعه نداشتن اشتغال برای جوانان و ناهنجاری های ناشی از آن مانند اعتیاد، طلاق و .... می باشد باید راهی برای کم رنگ کردن این موضوع بین دانشجویان و فارغ التحصیلان این دانشگاه جستجو کنیم، در ادامه جلسه اعضا به منظورجمع بندی در خصوص مسائل و مشکلات دانشجویان و مراکز آموزشی در سطح استان در حوزه های تخصصی ( آموزشی، پژوهشی، فرهنگی دانشجویی، اداری- مالی،... ) به بحث و تبادل نظر پرداختند.